Knut Eivind Birkeland i Norwegian Wild Cabins og Terje Marcussen i Start gratulerer hverandre med samarbeidsavtale.

IK START

Vi sponser IK Start, og håper at tretopphytta og The Fairytale Castle kan bidra med teambilding og gøye turer for Start!

I fjor sommer overnattet selveste Samantha Fox i tretopphytten til Norwegian Wild Cabins. Nå har det Konsmo-baserte firmaet skrevet samarbeidsavtale med Start.

– Det var selvsagt stas å ha besøk av Samantha Fox. Men det er jammen stas å sponse Start også. Terje Marcussen gjorde Vipers til et gull-lag. Hvorfor skulle han ikke gjøre det med Start også, spør Knut Eivind Birkeland, mannen bak Norwegian Wild Cabins, som har vist seg å bli en attraksjon langt utover det som var forventet.

– Det hele begynte da jeg i 1997 overtok familiegården, som jeg hadde en drøm om å leve av. Disse drømmene har nå resultert i en tretopphytte, et slott som snart står ferdig og tre svevetelt, sier Birkeland

Samantha Fox er ikke den eneste kjente personen som har tatt turen til Treetop Island for å nyte roen blant trær, vann, fugler og ville dyr. Bloggerne Sophie Elise og Marna Haugen, tidligere fotballspiller Amalie Snøløs, komiker Ørjan Burøe og tv-personligheten Helsesista (Tale Maria Krohn Engvik) har også vært der.

– Hvilket forhold har du til Start?

– Jeg er ikke like fotballinteressert som jeg en gang var. Da var jeg så interessert at jeg kunne deppe i to, tre dager etter et Start-tap. Men jeg vet jo at interessen vil ta seg opp igjen nå som jeg er inne på sponsorsiden, og, ikke minst, fordi jeg tror Terje Marcussen kan lede laget mot en ny storhetstid, sier Birkeland, og legger til:

– En gang kjørte jeg moped fra Konsmo til Kristiansand stadion for å se Start spille mot Viking. Det er en tur på seks, sju mil hver vei. Start vant 4-1, noe som gjorde hjemturen til en fryd.

– Hvorfor velger du nå å bli Start-sponsor?

– Selv om ikke Start er i toppen av norsk fotball for tiden, så er det en klubb som de aller fleste har hørt om. Gjennom klubben treffer jeg og blir kjent med mange folk som jeg kanskje ellers ikke ville kommet i kontakt med. Jeg liker å treffe nye folk – ja, det er i grunnen det jeg synes er aller mest gøy med hyttedriften, sier Knut Eivind Birkeland, og avslutter slik:

– Vi er nok ganske like, Terje Marcussen og jeg. Begge liker vi å få ting til, og begge liker vi å ha det gøy.

Start (ikstart.no)