Svevetelt

Bestill de forskjellige svevetelt her!

Utsikten

Booking Utsikten

Beverhytta

Booking Beverhytta


Beverhytta

Teltet "BEVERHYTTA" ligger ved siden av ei beverhytte, kanskje du får se beveren krype under teltet :) Teltet ligger i vannkanten på vestsiden av vannet.

Det er kun 20 m. til toalett, grillhytte og parkering.

Fjellene

Teltet "FJELLENE" ligger på nordsiden av vannet på en liten høyde.

Letteste vei til teltet er å ro over vannet. Her er du lengst vekke fra de andre teltene og veien. Du kan nyte stillheten og utsikten over vannet. Du må ro ca. 50 meter fra teltet for å komme til toalett og grillhytte. 

Utsikten 

Teltet "UTSIKTEN" ligger på vestsiden av vannet på toppen av et fjell.

Her har du god utsikt og er helt for deg selv. Det er ca. 100 m å gå til grillhytta og toalett herfra. Dersom du har med små barn som løper rundt, skal du være forsiktig. Teltet ligger 5 m fra et stup. 

Du må ro ca. 50 meter for å komme til toalett og grillhytte fra teltet. 

Grillhytte

Det er en felles grillhytte til alle teltene. Det er også båter som du kan bruke til alle teltene. Ta med redningsvest og fiskestang, da har du mulighet for å få selvfisket middag.

Ta ellers med det du pleier å ta med på telttur, utenom telt og liggeunderlag.

 

Teltet "UTSIKTEN"

Fra "Utsikten" kan du ligge i teltet og kjenne på at du svever. Teltet henger i nærheten av et stup og her kan du virkelig føle at du sover i høyden. Nydelig utsikt over vannet.

Teltet "UTSIKTEN"

Utsikten fra åpningen i teltet er fantastisk. Her kan du nyte sene kvelder og tidlig morgen med å se ned på vannet og høre fuglene synge i skogen.

Å våkne opp til sol i et svevetelt er helt magisk. Det må rett og slett bare erfares.

Ny dag, nye muligheter. Ta deg en tur i sveveteltene og nyt netter i naturen. Her kan du være i ett med naturen og ha store sjanser til å oppleve dyrelivet i skogen.

Når mørket senker seg er det fint å kunne ta på ei lykt og nyte sene kvelder i sveveteltene. Fritt for mygg og andre flyvende insekter.

Sveveteltene har god komfort siden de henger i treet og ikke står på en hard bakke. Det er en fantastisk følelse og kjenne at man svever i lufta når man legger seg til ro for kvelden og natta.