The Treetop Island

Private Island getaway - i deilig, nordisk hyttestil!
Nyt en avslappende tur til Tretopphytten, skjermet fra hverdagens stress og gjøremål. Her finner du en herlig hytte høyt opp mellom 3 furutrær, på sin helt egen øy. Nærmere naturen kommer du ikke, når du kan kjenne dansen fra trærne i vinden og føle deg som ett med naturen. På Treetop Island kan du gjøre alt og ingenting - padle, sauna, bade i villmarkskulpen eller bare nyte en kopp kaffe og utsikten.
Hytta ligger idyllisk til på Fiddan/Konsmo i Agder, ca en time fra Kristiansand. Dette er en unik glamping opplevelse på Sørlandet du ikke vil gå glipp av!

Nyt tiden i din egen lille verden blant trærne sammen med familie og venner, eller bare for deg selv for en skikkelig avkobling fra hverdagen. Finere omgivelser skal du lete lenge etter. Den gode, lune og deilige hyttefølelsen gir deg ro i sjela.

Stua

I stua er det bord, benk, stoler og en sofakrok som kan gjøres om til dobbeltseng. Kjøkkenet har en 90 cm gasstopp med 5 gassbluss, kjøleskap drevet av sol-strøm ,litt lys og WIFI

Verandaen utenfor Øy Hytta er en yndet oppholdsplass med flott utsikt over Bervannet og skogene rundt. Om du sitter stille kan du være heldig å observere noe av det rike dyrelivet. I Bervannet bor det en beverfamilie og det hender også at elg, hjort og rådyr dukker opp. Ved flere anledninger er det observert traner. Ender, gjess og svaner er et vanlig syn. På verandaen fôrer vi småfugler året rundt, og spesielt om vinteren er det et yrende liv på fuglebrettet.

Øy-Hytta har innlagt litt strøm med lys på utedo, vedbod, vaskerom og kjøkken. Flammene fra peisovnen gir også et koselig blafrende lys når du kryper til køys, for her må du fyre med ved for å holde varmen i den kalde årstiden

En liten trapp fører opp til hemsen hvor det er 3 sengeplasser, alle med hvert sitt lille vindu. Hengekøya kan også benyttes som soveplass eller for en ettermiddags lur. Totalt har altså Øy-Hytta 5 sengeplasser + hengekøye

Det er parkeringsplasser for den som skal på Øy-Hytta. Avstand fra hytta er ca. 50 meter. Ved flytebroa ligger alltid kano eller robåt som kan brukes fritt.

Utenfor Treetop Island er det villmarkssauna. Det er lite lysforurensning slik at det er perfekte forhold for å ta gode bilder av blant annet melkeveien.

Helt nede i vannkanten finner du Kjærlighets benken, en stein-benk som naturen selv har laget. Historien sier at dersom du sitter med din kjære på Kjærlighets benken med beina i vannet i solnedgangen, ja så er du både gift og har barn innen et år er omme.